Aquest dijous 9 de juny l’Arxiu Municipal de Dosrius ha presentat a l’Escola Castell de Dosrius el conte “En Jan i la Blanca viatgen a… la prehistòria”, un llibre escrit per Meritxell Dominich, responsable de l’Arxiu Municipal, i il·lustrat per Teo Perea.

L’Arxiu Municipal ha editat aquest conte i l’ha presentat en aquest centre educatiu en el marc dels actes de commemoració de la Setmana Internacional dels Arxius.  La presentació s’ha dut a terme al gimnàs de l’escola i hi han participat tots els alumnes dels diferents cicles.

“En Jan i la Blanca viatgen a… la prehistòria” és la història de dos nens que estan molt interessats en la història del municipi i que viatgen a alguns moments destacats de la història. Gairebé no hi ha quasi res a l’atzar; per exemple, els noms dels personatges tenen la seva justificació.

El conte, a més, té tres nivells de lectura per tal que els nens i nenes el puguin llegir des del primer moment que aprenen a llegir; i des de l’Ajuntament no es descarta que aquest pugui ser el primer d’una sèrie de diferents contes.