El 5 de maig de 2018 tindrà lloc a la Sala de plens de l’Ajuntament de Dosrius la XII Trobada d’Entitats de Recerca Local i Comarcal del Maresme.

L’Arxiu Comarcal del Maresme juntament amb el Consell Comarcal i l’Ajuntament de Dosrius organitzen la dotzena edició de la Trobada d’Entitats de Recerca Local i Comarcal del Maresme.

La jornada arrencarà a primera hora del matí amb els parlaments de les autoritats i amb la celebració de la ponència ‘L’aigua transversal al Maresme’, a càrrec de Joan Manel Riera, educador i director de l’Escola de Natura del Corredor (ENC). A continuació, els diferents centres d’estudis de la comarca presents a la trobada presentaran les seves comunicacions. A la tarda, tindrà lloc una visita guiada a la Casilla Courtain (La Mina). Tant la conferència, la lectura de les comunicacions i la visita són obertes a tota la ciutadania.

En el decurs del programa també es presentaran les actes de la trobada de l’any 2017 celebrada al municipi de Vilassar de Mar i que tenia com a temàtica l’arquitectura i l’urbanisme de la comarca.